Conheça o Pó de Lecitina de Soja Pura Vegana OU Certificado Kosher – 50g/2oz, um produto de alta qualidade que oferece uma ampla gama de benefícios para a sua culinária. Com certificação 100% de grau alimentício, este pó de lecitina de soja é garantido para ser seguro para consumo humano, ao contrário de produtos de grau industrial baratos que não são adequados para consumo humano.
A qualidade superior deste produto é assegurada pelos rigorosos padrões de certificação da União Ortodoxa. A lecitina de soja é um excelente emulsificante que permite combinar óleo e água de forma eficaz. Além disso, pode ser utilizada para criar “espumas” e “ares” em suas preparações culinárias.
Este pó fino é ideal para aplicações culinárias, ao contrário dos grânulos vendidos como suplemento alimentar. Se você é um entusiasta da Gastronomia Molecular e da Culinária Modernista, este produto é perfeito para você. Sua textura fina e qualidade garantem resultados excepcionais em suas criações culinárias.
Conheça 5 Motivos Recomendados pela Vitaminer Shop para Comprar:
- Qualidade Alimentícia 100% Garantida
- Certificação pela União Ortodoxa
- Excelente emulsificante para combinar óleo e água
- Pó fino ideal para aplicações culinárias
- Perfeito para Gastronomia Molecular e Culinária Modernista
– Sugestão de Uso:
O Pó de Lecitina de Soja Pura Vegana OU Certificado Kosher – 50g/2oz é extremamente versátil e pode ser utilizado em diversas preparações culinárias. Adicione-o a suas receitas para obter uma emulsão perfeita de óleo e água. Experimente criar “espumas” e “ares” para adicionar uma textura única aos seus pratos. Este pó fino é ideal para uso culinário e garantirá resultados excepcionais em suas criações gastronômicas.
Sweetwater Jones –
I used part liquid and part powder because I didn’t have enough liquid. Gummies came out of the mold in 2 layers and I was hoping the thc oil wouldn’t be on the bottom layer and Gummies layer on top. They look very cool. I used 4 boxes of s/f jello 6oz, lecthin, gelatin. Make sure you get to the rolling bubble boil when all ingredients are added. Keeping it moving to stop leaks.
Abraham Watt –
You shouldn’t use this if you’re allergic to soy but for all other emulsifying uses it’s wonderful. Whenever I need to use maltodextrin to make powders it helps lock in flavor.
Lilac coffee –
Product arrived in a timely manner and performed as expected. I made vegan butter with this as an ingredient and it was a hit. Would buy again.
c s –
I use this when I’m making edibles for the extra additive that some people require. There are some really great recipes that include this for Ampang up your baked goods.
Robert from Alaska –
Works as expected, good value, glad to find a package that was not tiny and not have to invest in massive bulk buy.
John Thompson –
Good emulsions. Hopefully no health side effects
HELENE BOURGET –
Great stuff!
Sharon –
Great for thc gummies
Nicole B –
I add this to make edibles/gummies.
Great texture. Makes them just right.
John Thompson –
This product is perfect for making a foam with nothing more than a bowl and an immersion blender. I contacted Modernist Pantry because the Soy Lecithin did not work the first time I tried it. Someone from Modernist pantry replied within the hour with some helpful advice. After another “experiment” I had some beautiful looking cilantro foam! The ration I used was 1 1/3 cups liquid to 1/2 teaspoon of Soy Lecithin powder. Also important – I learned that when you’re using an immersion blender with this product, you need to hold the blender at an angle, so you incorporate air into the liquid/lecithin. I’m going to be eating a lot of foamy food in the foreseeable future!