O Himalaya Psyllium Orgânico em Pó é um suplemento diário de fibra natural que se destaca por sua capacidade de promover a regularidade intestinal e auxiliar no controle do apetite. Com uma fórmula que contém 99% de casca extra branca, este produto é uma fonte rica de fibra dietética, oferecendo 5g de fibra por porção de 1 colher de sopa. A sua apresentação em pó finamente moído torna o uso prático e versátil, permitindo que seja facilmente incorporado a diversas bebidas, como água ou sucos. Certificado pelo USDA como orgânico e verificado pelo Projeto Non-GMO, o Himalaya Psyllium é livre de glúten, soja, milho, laticínios, açúcar, aditivos e corantes artificiais, garantindo um produto puro e de alta qualidade. Com 340g de conteúdo, que equivale a 56 colheres de sopa, este suplemento é ideal para quem busca uma solução eficaz para manter a saúde intestinal e controlar o apetite de forma natural.
1. Promove Regularidade Intestinal: Ajuda a manter a saúde do intestino, facilitando a eliminação normal das fezes.
2. Fonte Natural de Fibra: Contribui para atingir as metas diárias de ingestão de fibras, essencial para uma dieta equilibrada.
3. Sensação de Saciedade: A fibra presente ajuda a prolongar a sensação de saciedade, auxiliando no controle do apetite e na gestão do peso.
4. Fórmula de Qualidade: Certificado como orgânico e não transgênico, garantindo ingredientes de alta qualidade.
5. Confiança de uma Empresa Familiar: Com mais de 90 anos de experiência, a Himalaya é sinônimo de qualidade e segurança em suplementos.
Para obter os melhores resultados, misture 1 colher de sopa de Himalaya Psyllium Orgânico em Pó em pelo menos 240 ml de água ou suco. Beba imediatamente e siga com um copo adicional de líquido para garantir a hidratação adequada. É fundamental consumir bastante água ao utilizar este suplemento para evitar a desidratação. Recomenda-se consultar um profissional de saúde antes de iniciar o uso, especialmente se estiver grávida, amamentando ou apresentando condições de saúde específicas. Mantenha o produto fora do alcance de crianças e armazene em local fresco e seco.
Neda –
Didn’t work like that one I used before
Conniesue0103 –
This product is very effective. The taste isn’t that bad either. Please try for yourself you won’t regret it.
Consorcia berberabe –
Price & quality
Amazon Customer –
I specifically bought this product because I came across a recipe for tortillas using coconut flour and whole psyllium husks. I had powdered psyllium which I had attempted to use in my recipe several months ago, but it was a disaster. The whole psyllium husks have been a game changer for me!
I don’t want to give up bread but I am counting carbs and the addition of the psyllium can be used in various recipes.
I made the tortillas as soon as my psyllium was delivered. They looked just like store bought flour tortillas but without the carbs. The container should last me awhile . I will definitely be getting this brand again
Joann R. –
I dreaded tasting this as my mind jumped right to the chemical sludge taste and colostomy-type projectile backside discharge……
There was no taste, and my trips to the “necessary room” are no longer pain-filled, dreaded, time-consuming visits used for reading short novels or doing my taxes.
I put it in a 16-ounce water bottle and add some grape water enhancer (just because I do that with all of my bottled water;) that way, I get some of the extra water I need per day.
I have yet to start taking the three times per day suggested dose, but I will tonight.
Since I take a sleeping pill, it does concern me, but I am going to try it anyway.
There’s nothing like jumping out of an airplane without a parachute…
I will reorder it.
Update.. 3 tablespoons a day is fine and I have noticed I am not trying to suck everything out of the fridge every 30 seconds.
Sorry they are out of it but I did finally find it online.
Jeremy –
I like that this psyllium is not a fine powder but is more coarse. Mine arrived in a nice tube and not a bag and this makes it easier to keep sealed and the moisture out. Used a variety of these products and it matches up to them.
Lori E –
My doctor recommended Metamucil and after using up the whole container I realized it has aspartame in it which I’m not interested in injesting. I found this. Flavor is good, but doesn’t mix up near as good, but it works. I’ll buy again.
C –
I read many articles stating by adding psyllium husk to gluten free bread recipe, it will yield a much softer, pliable, and manageable dough (it’s true!). The biggest complaint some people have with incorporating psyllium husk into the bread recipe is the bread turning purple. The color doesn’t affect the taste of the bread but it just looks weird.
After doing some research and tests, I came to the conclusion that psyllium husk does make the dough resemble more like traditional gluten dough, however, if you want to avoid purple bread/pastry, please use psyllium WHOLE husk instead of the powder form.
I make my gluten free bread using psyllium WHOLE husk and it turned out looking like a traditional loaf without the purple hue. This is a good brand and I will definitely make more purchases in the future.