Himalaya Organic Psyllium Husk Powder é um suplemento alimentar diário de fibra dietética que promove regularidade e ajuda a apoiar a eliminação intestinal. Este pó finamente moído fornece 5 g de fibra dietética por porção de 1 colher de chá, ajudando você a atingir suas metas diárias de fibra. Além disso, pode ajudar a mantê-lo saciado entre as refeições e pode ser usado como parte de uma dieta saudável para apoiar os níveis normais de HDL/LDL.
Este pó de fibra é conveniente e fácil de usar. Basta misturar 1 colher de chá de pó sem sabor em pelo menos 240 ml de água ou suco e beber. Ele se adapta facilmente ao seu estilo de vida ocupado.
O Himalaya Organic Psyllium Husk Powder é formulado com 99% de casca de semente de psyllium extra branca, que é a fibra ativa mucilagem do psyllium, e apenas 1% de casca de semente de psyllium. Sua fórmula é vegana e certificada como orgânica pelo USDA. Além disso, é verificado pelo Projeto Non-GMO e não contém glúten, soja, milho, laticínios, açúcar, aditivos, enchimentos, corantes ou sabores artificiais. É produzido por uma empresa familiar confiável desde 1930.
A qualidade do Himalaya Organic Psyllium Husk Powder é garantida desde o início até o fim. É produzido em uma instalação certificada pelas Boas Práticas de Fabricação (cGMP) e passa por testes rigorosos de identidade, força e segurança. Assim, você pode se sentir confiante nos produtos que utiliza diariamente.
Conheça 5 Motivos Recomendados pela Vitaminer Shop para Comprar:
- Promove regularidade e apoia a eliminação intestinal
- Fornecer 5 g de fibra dietética por porção
- Ajuda a manter a saciedade entre as refeições
- Formulado com ingredientes orgânicos certificados e verificado como não transgênico
- Produzido em uma instalação certificada pelas Boas Práticas de Fabricação
– Sugestão de Uso:
Para obter os benefícios do Himalaya Organic Psyllium Husk Powder, misture 1 colher de chá de pó sem sabor em pelo menos 240 ml de água ou suco. Beba imediatamente e siga com um copo adicional de líquido. Recomenda-se consumir diariamente ou conforme orientação de um profissional de saúde.
Rick H. –
Himalaya whole psyllium husk is absolutely the best psyllium husk available. I wanted to write this review because it seems that no one else has mentioned that this product is 99% White husk, and only 1% seed. The White husk is what keeps me regular and is the reason for the high efficacy of this product. If you compare Himalaya psyllium husk to any other, you’ll notice the white color of Himalaya. The other brands have a dark brown color because they are mostly seed. Again, it is the 99% white husk that actually works. So if the color of your psyllium husk is dark brown, it is mostly seed, and will lack efficacy. I have been using whole psyllium husk for 23 years and this is the absolute purest and highest quality whole psyllium husk I’ve ever used! Also, I take it at bedtime as it gives me an excellent, comfortable and complete evacuation upon waking.
CB –
It would be better if didn’t have any taste, but it helps to reduce appetite and gut health
Lori E –
My doctor recommended Metamucil and after using up the whole container I realized it has aspartame in it which I’m not interested in injesting. I found this. Flavor is good, but doesn’t mix up near as good, but it works. I’ll buy again.
Joann R. –
I dreaded tasting this as my mind jumped right to the chemical sludge taste and colostomy-type projectile backside discharge……
There was no taste, and my trips to the “necessary room” are no longer pain-filled, dreaded, time-consuming visits used for reading short novels or doing my taxes.
I put it in a 16-ounce water bottle and add some grape water enhancer (just because I do that with all of my bottled water;) that way, I get some of the extra water I need per day.
I have yet to start taking the three times per day suggested dose, but I will tonight.
Since I take a sleeping pill, it does concern me, but I am going to try it anyway.
There’s nothing like jumping out of an airplane without a parachute…
I will reorder it.
Update.. 3 tablespoons a day is fine and I have noticed I am not trying to suck everything out of the fridge every 30 seconds.
Sorry they are out of it but I did finally find it online.
C –
I read many articles stating by adding psyllium husk to gluten free bread recipe, it will yield a much softer, pliable, and manageable dough (it’s true!). The biggest complaint some people have with incorporating psyllium husk into the bread recipe is the bread turning purple. The color doesn’t affect the taste of the bread but it just looks weird.
After doing some research and tests, I came to the conclusion that psyllium husk does make the dough resemble more like traditional gluten dough, however, if you want to avoid purple bread/pastry, please use psyllium WHOLE husk instead of the powder form.
I make my gluten free bread using psyllium WHOLE husk and it turned out looking like a traditional loaf without the purple hue. This is a good brand and I will definitely make more purchases in the future.
Consorcia berberabe –
Price & quality
Craig –
Clean ingredients and just as advertised
Jeremy –
I like that this psyllium is not a fine powder but is more coarse. Mine arrived in a nice tube and not a bag and this makes it easier to keep sealed and the moisture out. Used a variety of these products and it matches up to them.